Skab det bedste online grundlag for din virksomhed

Rate this post

Alle der har en virksomhed i dag kan godt nikke ja til, at man bliver nødt til at være online i en eller anden grad. Digitaliseringen er over os og den er kommet for at blive, så man kan lige så godt tage den til sig hurtigst muligt. Over 65% af den danske befolkning er online på deres telefoner eller computer dagligt og over 40% af danskerne er online flere gange dagligt. Dette betyder at man kan ramme et meget større publikum med ens produkt eller serviceydelse ved at være repræsenteret online. Det er vigtigt at man gør det før ens konkurrenter, gør det bedre en ens konkurrenter og viser en bedre online service en ens konkurrent, ellers kan man ende med at miste mange kunder. Læs med her og få inspiration til hvordan din virksomhed får skabt det bedste online grundlag til fremtiden og samtidige styrker ens interne processer.

Hvorfor skal man være synlig på diverse onlinekanaler?

Den allervigtigste grund til man skal være online på diverse kanaler er fordi alle ens konkurrenter gør det. De fleste forbrugere i dag agere dagligt på forskellige online kanaler og dermed kan man gøre mere opmærksom på sig, via den digitale verden. Den digitale verden kan skabe mere salg for din forretning, mere opmærksomhed og derudover er det billigere end at benytte sig af offline reklamer eller reklamer i tv’et eller i radioen.

Hvem er Obsidian Digital og hvad kan de hjælpe med?

Obsidian er et datadrevent digitalt markedsføringsbureau, som konsulterer og eksekvere mange hundrede kunder i Danmark. De arbejder med kanaler som Google, Facebook, LinkedIn, E-mail og er nogen af de nyeste på det danske marked, med Amazon. Deres medarbejdere er dedikereret og specialiseret inden for digital markedsføring. 

Ønsker du din virksomhed succes på de sociale medier, Google, Amazon og flere står Obsidian klar til at hjælpe dig. De har to forskellige ydelser. Én hvor de står for eksekvering og én hvor man selv står for eksekvering, via deres konsultationer. 

Bliv stærkere i Microsoft Office og optimer virksomhedens interne processer

Ens online position på marked er vigtig, men det er ligeså vigtigt at have styr på sine interne processer og programmer der hjælper til at med at opretholde dem. Langt de fleste virksomheder benytter sig af nogle af Microsoft Office programmer, i en eller anden grad. 

Der bliver udviklet på programmerne hele tiden, ligesom der bliver udviklet på andre fronter på daglig basis i alle virksomheder. Har man nogle medarbejder som har brug for at komme på kursus i programmerne eller blot følge med programmernes udvikling, kan PeopleNet hjælp jer i fremtiden. 

PeopleNet er Danmarks største Office kursusleverandører. Her kan man få kursus i alle de eksisterende programmer, som bliver skræddersyet efter jeres behov. De har både privatkurser og firmakurser. 

Udbyttet hos dem er stort og man vil ikke gå derfra uden at have lært en hel masse. Derudover også lært en masse, som man måske ikke vidste allerede eksisterede. Mangler dig eller nogle af dine kollegaer et opfriskende kursus, et kursus om programmerne nye funktioner eller en blanding, kan man kontakte PeopleNet helt uforpligtende. Man kan læse meget mere om deres ydelser og kursuser på deres hjemmeside Peoplenet.dk.

Leave a Comment

(0 Comments)