Lån til efteruddannelse som regnskabsassistent

money-card-business-credit-card-50987

Sponsoreret indhold

Det lyder paradoksalt at låne penge til at tage en uddannelse, men det er rent faktisk hvad flere gør. Dels kan du nemt være i en situation med de nye SU-regler at du ikke har flere klip og dermed kan du ikke få SU eller også falder din uddannelse uden for SU-reglerne.

Rigtig mange vil gerne have en ekstra uddannelse, men det foregår på aftenskole eller på anden side, ved siden af jobbet. Her er det umuligt at få det til at løbe rundt, hvis du ikke har fuldtidsjob viden siden af

Så kan det være nødvendigt at skaffe noget midlertidig ekstra økonomi. Typisk ikke så smart hvis du er alene, men er i flere i husstanden til at tjene pengene så kan en merudgift godt klares mod at du på kortere tid bruger pengene på uddannelse eller til at leve. Det kan kun lade sig gøre, hvis du kommer til at tjene mere når du er færdig. Så hav dette med i dine overvejelser.

Prøv at kigge på home-banker.dk og se hvad Ekspert og Journalist Benny Grandahl skriver.

Det gode er at du inden for regnskab får stort kendskab til alle fald-grupperne ved at låne, samt at du bliver dygtig til at se huller og mønstre i forbrug. Du har derfor mulighed for at spotte dine egne fejl.

Selvstændig økonomisk rådgiver

Du kan med en uddannelse blive selvstændig og hjælpe andre med at få styr på deres økonomi.

Rigtig mange mennesker kæmper hver eneste dag med rod i økonomien. Der findes dem der virkelig er gået ned ad bakke. Du bør måske endda være bekendt med brugerbetingelserne for siden home-banker.dk, da det er nogle af de ting du kan rådgive om. Det er nemlig folks eget ansvar om de låner penge eller ej.

Det du kan hjælpe med, er at få folk til at indse om det er muligt eller ej. Du kan være med til at skabe plads i økonomien så ledes at de kan udleve sine drømme. På helt samme måde som de gør det i Luksusfælden.

Nok er de mangeårige eksperter, men det er slet ikke så svært når først du kommer ind i det.

Det handler om at holde overblikket – Økonomi 1-1

Økonomi er faktisk ikke så svært. Dels fordi der kun er et facit. Tal lyver ikke og du kan altid være sikker på at penge kun kan bruges en gang.

Alligevel er der alt for mange danskere, der hver måned prøver at bruge flere penge end de har. Det hedder et overforbrug.

Et overforbrug er roden til alt ondt i økonomien. Det er første sted der skal sættes ind og det skal stoppes med det samme. Mange gange får man fortalt at du skal ud og skabe flere penge gennem nyt job eller lign. Det er langt fra altid muligt.

Vi foreslår at man kigger på de helt oplagte poster som er Mad og Diverse. Her er det ofte at det løber helt af sporet for folk. Det der virker om ubetydelige beløb vokser sig større og bliver store problemer, fordi du vænner dig til at leve på en bestemt måde.

Kilder og reference

Luksusfælden

Leave a Comment

(0 Comments)