En EMBA uddannelse udvider horisonten på din lederkarriere

Rate this post

En EMBA uddannelse udvider horisonten på din lederkarriere

Med en EMBA uddannelse får du som leder, mulighed for at udvide og fremme din karriere. Har du drømme og aspirationer om at nå langt i din karriere, så kunne EMBA være noget for dig. Det er en selvbetalt uddannelse, som kan åbne for mange fremtidige døre. Læs mere her om uddannelsen og hvad den kan tilbyde.

En uddannelse for topledere

Dette er ikke en uddannelse for alle og enhver. Der er en række krav til ansøgerne, og ét af dem er blandt andet at man har minimum tre års ledererfaring, foruden fem års erhvervserfaring. Altså er denne uddannelse i høj grad rettet mod topledere, som ønsker at udvikle sig selv og deres evner. På en EMBA uddannelse vil du lære mere om de nyeste strategier til markedet, samt den nyeste viden om innovation og ledelse. Det vil udfordre din tilgang til lederskab, og du vil få større indblik i andre relevante lederskabsaspekter. Efter endt uddannelse, vil du som leder være bedst muligt rustet til de situationer som mange andre verdensledere oplever dagligt.

Krav til uddannelsen

Der findes et par krav til ansøgerne til en EMBA uddannelse. Du skal have en bachelorgrad, fem års erhvervserfaring og tre års erfaring som leder. Her er der naturligvis tale om lederskab på et vist niveau. Derudover er det som sagt også en selvbetalt uddannelse, hvilket betyder at du skal investere en ret stor sum penge. Og da der er tale om rigtig mange penge, er det også vigtigt at vide hvad man går ind til.

Et intensivt deltidsstudie

En EMBA er et studie der som regel varer mellem 18 og 24 måneder, alt efter hvor du vælger at tage uddannelsen henne. Det er et meget fleksibelt studie, hvilket betyder at du fortsat kan varetage dine opgaver som leder, mens du læser uddannelsen. Langt de fleste uddannelsessteder anslår at du skal bruge mellem 15 og 20 timer om ugen på studiet, så det tager trods alt noget af din tid. Derudover skal man også være klar over, at det er et krævende studie, som man på ingen måder kan tage let på.

Lav research om uddannelsesstedet

Idet der er tale om en dyr uddannelse, kan du med fordel undersøge uddannelsesstedernes placering på de internationale ranking lister. Det vil give dig en god idé om stedet kvalitet, inden du bruger en større formue på at studere der.

Leave a Comment

(0 Comments)