Der er penge at spare, hvis man har problemer med sengevædning

Rate this post

Sponsoreret indhold

Vidste du at sengevædning hos børn, er en af de mest almindelige helbredsproblemer som børn kan have. Faktisk er der mange børn der op i 6 årsalderen stadig døjer med ikke at kunne holde sig om natten. Som barn er det selvfølgelig noget som kan få en til at føle sig udenfor eller anderledes i forhold til andre børn. Men også forældrene kan føle sig fortabte eller nytteløse, når de skal håndtere problemet.

sengetøj

 

Så meget kan det koste

Har man et barn som tisser i sengen om natten eller går man selv rundt med problemer med at være sengevæder. Ved man at der kan være omkostninger, når det kommer til håndtering af de problemer som følger med inkontinens.

Her snakker vi ikke om små udgifter som køb af ekstra vaskepulver til alt det ekstra vasketøj man skal have vasket. Her snakker vi om udgifter til for eksempel rensning af madras og dyne. Priser kan selvfølgelig variere, men man kan let komme af med 600 kr. for rensning af begge ting. Og har man et barn som ofte er sengevæder, kan man måske ende ud med at skulle have renset et par gange om måneden.

Når man så har renset og vasket over flere måneder, kan det være at man synes at madrassen eller dynen ikke kan mere og man har brug for en ny. Så kommer der en ekstra udgift der, som man skal have med ind i budgettet.

 

Sådan kan du spare penge

Hvor kan man så spare penge, så man ikke skal ud og købe hverken ny dyne eller madras og samtidig ikke bruge penge på rensning. Der findes mange produkter derude som man kan købe, der er med til at beskytte sin dyne og madras.

Det mest brugte på markedet er nok vådliggerlagner, her findes der forskellige slags som kan bruges til forskellige situationer. Her er det vigtigt at se på hvad det er lagenet skal bruges til. Hvis man selv eller sit barn tisser i sengen om natten, kan det være værd at se på hvor meget man tisser. Her vil det ikke være nødvendigt at købe et dyrere lagen, hvis det kun er en lille smule. Er det til gengæld en større mængde, skal man se på lagner der kan holde en større mængde urin.
Samtidig kan det være en god ide at se på hvad lagnet er lavet af. Er man en person som sveder meget, virker lagner af polyurethan bedre, da lagnet ikke tager imod din kropsvarme og dermed varmer dig ekstra op.

Du kan også, hvis du skal på ferie eller et barn som sove over ved en ven, købe et lagen som går omkring madrassen og som kan lynes på. Dette gør det nemmere for barnet eller den voksne at kunne tage af sted uden at føle at de er til besvær eller slet ikke har lyst til at tage med.

Selvom et vådliggerlagen kan være dyrt, er det kun en udgift som man skal betale en gang, og så selvfølgelig når det skal skiftes en gang imellem. Men i den sidste ende vil du spare på, uden rensninger og udskiftning af dyner og topmadrasser.

Leave a Comment

(0 Comments)