3 tips til alle nye virksomheder

Rate this post

Sponsoreret indhold

Det er ikke altid let at drive selvstændig virksomhed. Det er ofte forbundet med et stort ansvar og en masse arbejdstimer. Der er meget, som man skal have styr på, og når man er selvstændig, så falder alt tilbage på en selv. Hvis man er en ny virksomhed, så kan realiteten ofte være hårdere end forventet. Vi har derfor samlet 3 tips til alle nye virksomheder, så du ved, hvor du burde lægge dit fokus for at tage din virksomhed til nye højder.

1.    En digital marketing strategi giver målbare resultater

Fremtidens markedsføring er digital. Det er derfor slut med gamle udendørsreklamer og avisartikler – i hvert fald hvis du ønsker målbare resultater for din virksomhed.

Det bedste ved en digital markedsføringsstrategi er, at den er dataorienteret og målbar. Dette betyder, at du med digital markedsføring kan få et præcis overblik over hvad du har brugt på reklamer, og hvad du har fået tilbage: om det er salg, telefonopringninger, besøgende til din hjemmeside eller leads til dit nyhedsbrev. Dette er de bedste penge du kan bruge i forbindelse med din nye virksomhed.

2.    Et økonomisk struktur er hjertet i enhver forretning

En virksomhed kan ikke fungere i dag, hvis ikke der er styr på økonomien. Det er som det første svært at eksekvere, hvis ikke du kender dine tal og har et udgangspunkt for, hvad du kan investere. Derudover kan det havde juridiske konsekvenser for din forretning, hvis ikke du er i stand til at redegøre for dine indtægter og udgifter, ud fra tilhørende bilag. Derfor er det nødvendigt, at alle nye virksomheder har styr på deres bogføring og enten gør det selv, hyrer en revisor eller benytter sig af et godt regnskabsprogram.

Et godt regnskabsprogram er den perfekte løsning for alle nye virksomheder. Der findes flere alternativer til disse programmer med forskellige funktioner. Valget afhænger derfor meget af din virksomhed og dine behov.

Meneto er et populært regnskabsprogram, hvor du slipper helt for at bogføre selv. De er den fulde, automatiske pakke, hvor du med en fast månedlig ydelse aldrig skal bekymre dig om regnskab eller revisorregninger igen. De er derfor din digitale bogholder.

3.    Du kommer længere med det rette team

Hvis du ønsker, at tage din virksomhed til næste niveau, så kan du ikke gøre det alene. Dem der forsøger at gøre det hele, ender ofte med at gøre ingenting. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på dine kernekompetencer og finder medarbejdere, der kan tage de opgaver, som du ikke selv kan.

Det er dog ikke altid let, at skabe sig det perfekte team med en bred variation af kompetencer. Dygtige medarbejdere er ofte højt eftertragtet og det kan være svært at finde dem med den rette erfaring, de rigtige kompetencer og som også passer personlighedsmæssig.

Derfor kan det være en god idé, at benytte sig af et konsulenthus, der har mange års erfaring med at forbinde virksomheder med de nøgleprofiler, som de søger. Driver du selvstændig virksomhed i København, så kan det være en fordel, at benytte sig af et rekrutteringsfirma i København. På den måde kan du skabe dig det rette team, der kan tage din virksomhed til nye højder.

Leave a Comment

(0 Comments)